Siste nytt om BarbIQ

Bruk BarbIQ i stedet for bål

Bruk BarbIQ i stedet for bål | BarbIQ.no

Bruk BarbIQ i stedet for bål!  Ja, det er nettopp et av bruksområdene til vår sammenleggbare turgrill. De fleste av oss har nok opplevd å gå på tur, uten å finne en passende bålplass.

BarbIQ er miljøvennlig! Med tørr ved og kvister i BarbIQ turgrill tenner du enkelt og effektivt et bål. Du etterlater ikke spor etter bål når du bruker BarbIQ. Dette er spesielt viktig når du beveger deg i områder hvor det ikke er ønskelig med bålplasser og engangsgriller, for eksempel i parker, på stranden og i områder hvor det er stor brannfaren.

BarbIQ turkjøkken brukt som ildsted, er den perfekte betegnelsen på denne turgrillen.Den er et ypperlig alternativ til et vanlig bål. Turgrillen er tilrettelagt for bruk av tørr ved, grillkull og briketter. I tillegg kan gass -og spritbrennere brukes. BarbIQ Gassbrenner er spesielt tilpasset. Dette turkjøkkenet gir god vindbeskyttelse for gass og spritbrenner, samt gjør at brenneren står stødig . På toppristen er det stor avstillingsflate for kjeler, gryter, stekepanne og for grilling. BarbIQ Teflonmatte er spesielt tilpasset BarbIQ. Her kan det stekes egg og bacon, kjøtt, fisk og grønnsaker. Teflonmatten kan erstatte stekepannen.

Les mer om bruksområdene til BarbIQ Turkjøkken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.