Grillverktøy til vår sammenleggbare turgrill

KANSKJE ER DU ALLEREDE MILLIONÆR!

Ved kjøp av BarbIQ Turgrill får du 1 stk. FLAXLODD.

AUGUST SPESIAL - Gjelder ut August måned 2019.
Tilbake til Bloggen
Grillverktøy til vår sammenleggbare turgrill | BarbIQ.no

Grillverktøy til vår sammenleggbare turgrill

Vi har fått til lager et lite utvalg grillverktøy til vår sammenleggbare turgrill. Grillutstyr som er spesielt tilpasset til bruk sammen med BarbIQ turgrill.

BarbIQ Grillklype er ypperlig til bruk når du skal gripe mat som ligger på grillen, uten å brenne fingrene. Grillklypen kan også brukes til å gripe og løfte ut grillristene på en enkel og sikker måte.

Grillklypen er utstyrt med en praktisk lukke- og låsehendel, teflonbelagt skaft, er enkel å rengjøre og passer perfekt i vesken sammen med turgrillen.

BarbIQ Teflonmatte er en praktisk grillmatte som egner seg til alle typer steking og baking i kombinasjon med BarbIQ sammenleggbar turgrill, eller andre griller.

Når teflonmatten brukes i kombinasjon med favorittgrillen din forhindrer denne at stekefett etc. renner ned på grillkullen / glørne og antennes. Kan erstatte stekepanne når du ønsker lettest mulig bagasje.

BarbIQ Gassbrenner er tilpasset til bruk i vår sammenleggbare turgrill. Turgrillen gir god vindbeskyttelse, gjør at brenneren står stødig og brukes med toppristen for å oppnå maksimal avstillingsflate for kjeler og gryter.

Del dette innlegget

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tilbake til Bloggen