Siste nytt om BarbIQ

Grillverktøy til vår sammenleggbare turgrill

Grillverktøy til vår sammenleggbare turgrill | BarbIQ.no

Vi har fått til lager et lite utvalg grillverktøy til vår sammenleggbare turgrill. Grillutstyr som er spesielt tilpasset til bruk sammen med BarbIQ turgrill.

BarbIQ Grillklype er ypperlig til bruk når du skal gripe mat som ligger på grillen, uten å brenne fingrene. Grillklypen kan også brukes til å gripe og løfte ut grillristene på en enkel og sikker måte.

Grillklypen er utstyrt med en praktisk lukke- og låsehendel, teflonbelagt skaft, er enkel å rengjøre og passer perfekt i vesken sammen med turgrillen.

BarbIQ Teflonmatte er en praktisk grillmatte som egner seg til alle typer steking og baking i kombinasjon med BarbIQ sammenleggbar turgrill, eller andre griller.

Når teflonmatten brukes i kombinasjon med favorittgrillen din forhindrer denne at stekefett etc. renner ned på grillkullen / glørne og antennes. Kan erstatte stekepanne når du ønsker lettest mulig bagasje.

BarbIQ Gassbrenner BarbIQ Gassbrenner har en bred og stabil base, noe som sørger for god stabilitet. Den er sammenleggbar, tar liten plass i sekken og leveres med en flott oppbevaringsboks som er med på å beskytte brenneren mot skader etc. under transport.

Se alt vårt grillverktøy til vår sammenleggbare turgrill i nettbutikken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.