Fra våre kunder

Fornøyd bruker av BarbIQ sammenleggbare turgrill

Fornøyd bruker av BarbIQ sammenleggbare turgrill | BarbIQ.no
Uforbeholdent og ærlig skryt | BarbIQ.no

Fornøyd bruker av BarbIQ sammenleggbare turgrill synes det er hyggelig å kunne følge opp et ypperlig produkt med uforbeholdent og ærlig skryt.

BarbIQ-grillen har fulgt hunden og meg på mange turer siden sommeren 2015. Og flere blir det, for den har tålt alle påkjenninger og utfordringer den har vært utsatt for i friluftslivet vårt som foregår til alle årets tider. Den har også fungert som ildsted i lavvo, men det har jeg ikke noe godt bilde av.

Senest i dag var den med da en gruppe hundeeiere møttes til tur og hygge. Da vi satte oss ned for å spise lunsj var grillen montert og under oppfyring like fort som noen hurtiggrill, og varmen holdt til flere runder med både pølser, karbonader og marshmallows til slutt. Så var det bare å løfte den etter beina og tømme aske og kull i en bålplass. Få minutter seinere var den kald nok til å pakkes ned. Ikke noe tull og ikke noe søppel.

Det spørs om du ikke får en bestilling eller to etter denne turen, for flere i turfølget lot seg imponere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.