Siste nytt om BarbIQ

Turgrill med røyking

Turgrill med røyking | BarbIQ.no

Med BarbIQ får du turgrill med røyking ved hjelp av røykepinner fra Smokepins. Røykepinnene tennes og plasseres enkelt innvendig i BarbIQ på medfølgende holder. Legg maten som skal røykes på grillristen og plasser eventuelt teflonmatten eller aluminiumsfolie til overdekning. Enklere blir det ikke! Brenntid ca. 1 time og 15 min. Noe beroende på ventilasjon.

Smokepins BØK er en enkel og effektiv røykutvikler for kaldrøyking av matvarer, kjøtt og fisk i BarbIQ sammenleggbare turgrill. Røyking av mat har alltid vært populært og nå kan dette gjøres på en svært enkel måte, enten du er hjemme eller ute på tur.

BarbIQ turgrill med røyking er et hendig røykeri til turbruk, enten du skal utføre en fullstendig røyking eller tilsette litt røyksmak til det ferdige produkt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.