Turgrill med røyking

Tilbake til Bloggen
Turgrill med røyking | BarbIQ.no

Turgrill med røyking

Med BarbIQ får du turgrill med røyking ved hjelp av røykepinner fra Smokepins. Røykepinnene tennes og plasseres enkelt innvendig i BarbIQ på medfølgende holder. Legg maten som skal røykes på grillristen og plasser røykehuset over, alternativt bruk grillmatten til overdekning.

Smokepins BØK er en enkel og effektiv røykutvikler for kaldrøyking av matvarer, kjøtt og fisk i BarbIQ sammenleggbare turgrill. Røyking av mat har alltid vært populært og nå kan dette gjøres på en svært enkel måte, enten du er hjemme eller ute på tur.

BarbIQ turgrill med røyking er et hendig røykeri til turbruk, enten du skal utføre en fullstendig røyking eller tilsette litt røyksmak til det ferdige produkt.

Del dette innlegget

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tilbake til Bloggen