Oppskrifter

Grilling av fisk på BarbIQ Turgrill

Grilling av fisk på BarbIQ Turgrill | BarbIQ.no

Fisk på BarbIQ turgrill.

De fleste typer fisk kan grilles, steikes, kokes eller bakes i folie på BarbIQ. Fisk fra havet er som regel noe fastere i fisken, det gjelder for eksempel kveite, makrell, steinbit og laks. Ferskvannsfisk er noe løsere i fisken og faller lett fra hverandre dersom den løftes for tidlig av grillen. Sjømat som reker, scampi, kongekrabbe og kamskjell er også helt utmerket å grille.

Nyfanget ørret eller røye er helt super å grille. En grillmatte på grillen forhindrer at fisken setter seg fast i grillristen. Grillmatten kan også erstatte stekepannen. Grill fisken til den har fått en god stekeskorpe og  bruk med fordel en god grillklype, den gir et godt grep på fisken når den skal snues, samtidig som du unngår å brenne fingrene. Fisk er super på grillen. Er du på fisketur og har fått feit og fin ørret eller røye, så legg den i aluminiumsfolie sammen med godt med smør, salt og pepper og masse gode grønnsaker. Tett folien godt og legg den på grillen. Grill  i 15 -20 min. så er maten klar. Smaklig måltid!

Her finner du mange gode oppskrifter på grilling av fisk: https://www.matprat.no/sommer/fisk-pa-grillen/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.