Grilling av fisk på BarbIQ Turgrill

Tilbake til Bloggen
Grilling av fisk på BarbIQ Turgrill | BarbIQ.no

Grilling av fisk på BarbIQ Turgrill

Grilling av fisk på BarbIQ turgrill.

De fleste typer fisk kan grilles, steikes, kokes eller bakes i folie på BarbIQ. Fisk fra havet er som regel noe fastere i fisken, det gjelder for eksempel kveite, makrell, steinbit og laks. Annen sjømat som reker, scampi, kongekrabbe og kamskjell er også helt utmerket å grille.

Ferskvannsfisk er noe løsere i fisken og faller lett fra hverandre dersom den løftes for tidlig av grillen.

Nyfanget ørret eller røye er helt super å grille. En grillmatte på grillen forhindrer at fisken setter seg fast i grillristen. Grillmatten kan også erstatte stekepannen. Grill fisken til den har fått en god stekeskorpe og  bruk med fordel en god grillklype den gir et godt grep på fisken når den skal snues, samtidig som du unngår å brenne fingrene. Her finner du mange gode oppskrifter på grilling av fisk:

https://www.matprat.no/sommer/fisk-pa-grillen/

Del dette innlegget

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tilbake til Bloggen