Fra våre kunder

Pølser på BarbIQ

Pølser på BarbIQ sammenleggbare turgrill | BarbIQ.no

Ønsker å dele et par stemningsbilder med dere, fra pølser på BarbIQ. Det ene er tatt en flott sommerdag på Emblemssanden her på Sunnmøre, det andre på skitur i påsketider i Engesetdalen, begge av undertegnede. Tipp topp stemning, og sjelden feil med litt grillings hverken på stranda eller skitur.

BarbIQ har vært, og er, en kjempesak å ha med seg på all slags turer, både til fjells, i skogen og i fjøresteinene. Her kan du grille, koke kaffe, varme deg m.m, og ikke minst; den tar jo nesten ikke plass når den er pakket ned. Sikker og stødig er den også.

Er nok en av de mest brukte turgjenstander jeg har kjøpt de senere årene.
På tross av mye og til dels tøff bruk begynner den å «skrante litt», men den holder nok noen turer til, med pølser på BarbIQ.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.