Siste nytt om BarbIQ

Beredskap i hjemmet

Beredskap i hjemmet | BarbIQ.no

For beredskap i hjemmet anbefales enhver husstand av DSB å ha et eget beredskapslager for at familien skal kunne klare seg selv i minimum 3 dager (72 timer) dersom en krisesituasjon skulle oppstå.

Å kunne koke vann og lage mat er noe av det aller viktigste i en beredskapspakke. BarbIQ grill og turkjøkken er det perfekte kjøkken til bruk i enhver beredskapspakke. Den fungerer suverent som ildsted for oppvarming, steking og koking av mat og kan brukes med alt tradisjonelt brensel som ved, grillkull samt gass– og spritbrennere.  BarbIQ er sammenleggbar, tar liten plass og er enkel å bruke.

BarbIQ Pakketilbud II | BarbIQ.no

BarbIQ Pakketilbud II kommer komplett med turgrillen, grillhansker, grillklype, grillmatter og 3500W gassbrenner u/Piezotenner. En komplett pakke for enkel og effektiv oppvarming eller matlaging.

Med BarbIQ turkjøkken tilbereder du de mest fantastiske måltider utendørs, enten det er på campingen, i parken, ved sjøen, i skogen, på kajakktur, motorsykkeltur, fisketur, på jakt eller bare hjemme på verandaen. Bruksområdene er mange da den er lett å ta med, krever minimalt med plass og dekker behovet til 2-3 voksne personer.

BarbIQ Turgrill & Turkjøkken er miljøvennlig. Takket være den unike konstruksjonen er risiko for brann i undervegetasjonen svært liten. BarbIQ etterlater heller ikke stygge merker etter bål i naturen. BarbIQ er et produkt som kan brukes mange ganger og som kan gjenvinnes.

Leveres komplett med transportbag, grillrister og gnistmatte til beskyttelse av underlaget.

Klikk her for å se hva andre mener om BarbIQ, det perfekte multikjøkken til egenberedskap. Tar minimalt med plass i beredskapspakken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.