Siste nytt om BarbIQ

Beredskap i hjemmet

Beredskap i hjemmet | BarbIQ.no

For beredskap i hjemmet anbefales enhver husstand av DSB å ha et eget beredskapslager for at familien skal kunne klare seg selv i minimum 3 dager (72 timer) dersom en krisesituasjon skulle oppstå. Å kunne koke vann og lage mat er noe av det aller viktigste i en beredskapspakke. BarbIQ er det perfekte kjøkken til bruk i enhver beredskapspakke, den fungerer suverent som ildsted for oppvarming og kan brukes med alt tradisjonelt brensel samt gass– og spritbrennere.  BarbIQ tar liten plass og er enkel å bruke.

BarbIQ Pakketilbud II | BarbIQ.no

BarbIQ Pakketilbud II kommer komplett med turgrillen, grillhansker, grillklype, grillmatter og 3500W gassbrenner u/Piezotenner. En komplett pakke for enkel og effektiv oppvarming eller matlaging.

Med BarbIQ turkjøkken tilbereder du de mest fantastiske måltider utendørs, enten det er på campingen, i parken, ved sjøen, i skogen, på kajakktur, motorsykkeltur, fisketur, på jakt eller bare hjemme på verandaen. Bruksområdene er mange da den er lett å ta med, krever minimalt med plass og dekker behovet til 2-3 voksne personer.

BarbIQ Turgrill & Turkjøkken er miljøvennlig. Takket være den unike konstruksjonen er risiko for brann i undervegetasjonen svært liten. BarbIQ etterlater heller ikke stygge merker etter bål i naturen. BarbIQ er et produkt som kan brukes mange ganger og som kan gjenvinnes.

Leveres komplett med transportbag, grillrister og gnistmatte til beskyttelse av underlaget.

Klikk her for å se hva andre mener om BarbIQ, det perfekte multikjøkken til egenberedskap. Tar minimalt med plass i beredskapspakken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *