Siste nytt om BarbIQ

Beste julegaver 2021

BarbIQ turgrill, den perfekte gave | BarbIQ.no

Med bruksområder som turgrill, bålplass og beredskapskjøkken anser vi BarbIQ sammenleggbare turgrill til å være blant de beste julegaver 2021. En unik turgrill/turkjøkken som er suveren i bruk når det skal lages mat ute i det fri. Se alle bruksområdene.

Turgrillen er liten, lett og meget solid. Den kan fyres med grillkull, tørrved, rødsprit eller gass. BarbIQ er rask å sette opp, det tar ca. 30 sekund, den er stabil og den perfekte bålplass.

Turkjøkkenet er miljøvennlig ettersom den ikke etterlater sår etter bål i naturen, krever kun tørre kvister som brensel og utgjør en minimal brannrisiko. Med andre ord, en av de beste julegaver 2021.

Bålkos | BarbIQ.no
Allsidig og brukervennlig | BarbIQ.no

BarbIQ Turgrill & Turkjøkken er et sammenleggbart kjøkken til turbruk. Skal pølsene grilles, fangsten steikes eller kaffekjelen kokes så har du i BarbIQ et multifunksjonelt turkjøkken og ildsted som kan brukes med alt tradisjonelt brensel samt gass– og spritbrennere.

Med BarbIQ turkjøkken tilbereder du de mest fantastiske måltider utendørs, enten det er på campingen, i parken, ved sjøen, i skogen, på kajakktur, motorsykkeltur, fisketur, på jakt eller bare hjemme på verandaen. Bruksområdene er mange da grillen er lett å ta med, krever minimalt med plass og dekker behovet til 2-3 voksne personer.

Smokepins BØK er en enkel og effektiv røykutvikler for kaldrøyking av matvarer, kjøtt og fisk i BarbIQ turgrill. Røyking av mat har alltid vært populært og nå kan dette gjøres på en svært enkel måte, enten du er hjemme eller ute på tur.

BarbIQ Turgrill & Turkjøkken er miljøvennlig. Takket være den unike konstruksjonen er risiko for brann i undervegetasjonen svært liten. BarbIQ etterlater heller ikke stygge merker ett bål i naturen. BarbIQ er et produkt som kan brukes mange ganger og som kan gjenvinnes.

Leveres komplett med transportbag, grillrister og gnistmatte til beskyttelse av underlaget.

Klikk her for å se hva andre mener om BarbIQ, det perfekte multikjøkken til egenberedskap. Tar minimalt med plass i beredskapspakken.

Ytre mål lukket:

  • Lengde: 24 cm.
  • Høyde: 18 cm.
  • Tykkelse 3 cm.

Ytre mål åpen:

  • Lengde: 24 cm.
  • Høyde: 23 cm.
  • Avst. til underlaget: 10 cm.
  • Topp / kokeflate: 26 x 24 cm.
  • Vekt: 1,1 kg inkludert transportbag.

Les mer om bruksområdene, eller se hvordan BarbIQ Turgrill monteres.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.