Bruksområder og brensel

Med BarbIQ turkjøkken tilbereder du de mest fantastiske måltider utendørs, enten det er på campingen, i parken, ved sjøen, i bobilen eller campingvognen, i skogen, på kajakktur, motorsykkeltur, fisketur, på jakt eller bare hjemme på verandaen. Bruksområdene er mange da grillen er lett å ta med, krever minimalt med plass og dekker behovet til 2-3 voksne personer. Ved å bruke BarbIQ teflonmatte og Smokepin, kan du nå røyke fisk og kjøtt eller steke for eks. egg og bacon, kjøtt, grønnsaker og mye annet, uten å bruke stekepanne.

Det perfekte kjøkken til bruk i enhver beredskapspakke, fungerer suverent som ildsted for oppvarming.

Grilling

Grill anything | BarbIQ.no

Grill hva som helst! Fisk, kjøtt, kylling, eller grønnsaker. Grilling i folie er populært og godt. Til grilling brukes ca. 250 gram grillkull eller briketter, tørr ved kan også brukes.

Grillkull og briketter

Areas of Use - Charcoal | BarbIQ.no

Grillkull, grillbriketter og cocosbriketter.

Steking

Areas of Use - Frying | BarbIQ.no

Bruk stekepanne eller grillmatten og stek hva som helst, fisk, kjøtt, pannekaker osv. Det kan også brukes gass- eller spritbrenner. Obs! Grillmatten skal ikke brukes over åpen flamme.

Fra skogen

Areas of Use - Dry Wood | BarbIQ.no

Med tørr ved og kvister på BarbIQ tenner du enkelt og effektivt et bål. På bålet kan du koke bålkaffe og lager mat på en enkel og trygg måte. Det går raskt og det er miljøvennlig. Ingen risiko for brann i undervegetasjonen.

Koking

Areas of Use - Cooking | BarbIQ.no

Med en kasserolle på BarbIQ kan omtrent hva som helst kokes, her er det bare fantasien som setter grenser. Tilberedes maten først hjemme, er det nesten ingen grenser for hvilket herremåltid som kan lages på BarbIQ. Bruk ved, grillkul, gass- eller spritbrenner på bunnristen.

Spritbrennere

Areas of Use - Sprit Burners | BarbIQ.no

Spritbrenner(e) settes på bunnristen (ekstrautstyr). En praktisk rødspritbrenner som koker 1 liter vann på 8-9 minutter. Bruker rødsprit som er tilgjengelig i de fleste sportsbutikker.

Bålkaffe

Boil coffee or tea | BarbIQ.no

Bålkaffe er best når den er kokt over åpen flamme. Det kan også brukes gass- eller spritbrenner til kokingen.

Bålkos

Areas of Use - Bonfire | BarbIQ.no

Å bare tenne et bål er trivelig. Bålet kan brukes til matlaging eller bare til å varme seg på. Med BarbIQ går det raskt å tenne et bål. Det kreves lite ved. Med BarbIQ er det lav risiko for ulmebrann i undervegetasjonen. Det etterlates ikke merker i naturen slik et vanlig bål gjør. BarbIQ er derfor miljøvennlig. Enkelt å slukke.

Kaldrøyking

Kaldrøyking i turgrillen | BarbIQ.no

Røyking av matvarer, kjøtt og fisk i BarbIQ Turgrill kan gjøres på en svært enkel måte med Smokepins, enten du er hjemme eller ute på tur.