Bruksområder og brensel
Med BarbIQ turkjøkken tilbereder du de mest fantastiske måltider utendørs, enten det er på campingen, i parken, ved sjøen, i skogen, på kajakktur, motorsykkeltur, fisketur, på jakt eller bare hjemme på verandaen. Bruksområdene er mange da grillen er lett å ta med, krever minimalt med plass og dekker behovet til 2-3 voksne personer. Ved å bruke BarbIQ teflonmatte kan du nå røyke fisk og kjøtt eller steke for eks. egg og bacon, kjøtt, grønnsaker og mye annet, uten å bruke stekepanne.
Grilling

Grill hva som helst! Fisk, kjøtt, kylling, eller grønnsaker. Grilling i folie er populært og godt. Til grilling brukes ca. 250 gram grillkull eller briketter, tørr ved kan også brukes.
Grillkull og briketter

Grillkull, grillbriketter og cocosbriketter.
Steking

Bruk stekepanne eller grillmatten og stek hva som helst, fisk, kjøtt, pannekaker osv. Det kan også brukes gass- eller spritbrenner. Obs! Grillmatten skal ikke brukes over åpen flamme.
Fra skogen

Med tørr ved og kvister på BarbIQ tenner du enkelt og effektivt et bål. Det går raskt og det er miljøvennlig.
Koking

Med en kasserolle på BarbIQ kan omtrent hva som helst kokes, her er det bare fantasien som setter grenser. Bruk ved, grillkul, gass- eller spritbrenner på bunnristen.
Sprit brennere

Spritbrenner(e) settes på bunnristen (ekstrautstyr).
Bålkaffe

Bålkaffe er best når den er kokt over åpen flamme. Det kan også brukes gass- eller spritbrenner til kokingen.
Bålkos

Å bare tenne et bål er trivelig. Bålet kan brukes til matlaging eller bare til å varme seg på. Med BarbIQ går det raskt å tenne et bål. Det kreves lite ved. Med BarbIQ er det lav risiko for ulmebrann i undervegetasjonen. Det etterlates ikke merker i naturen slik et vanlig bål gjør. BarbIQ er derfor miljøvennlig. Enkelt å slukke.
Kaldrøyking

Røyking av matvarer, kjøtt og fisk i BarbIQ Turgrill kan gjøres på en svært enkel måte med Smokepins, enten du er hjemme eller ute på tur.