Bruksområder

Bruksområder og brensel

Med BarbIQ turkjøkken tilbereder du de mest fantastiske måltider utendørs, enten det er på campingen, i parken, ved sjøen, i skogen, på kajakktur, motorsykkeltur, fisketur, på jakt eller bare hjemme på verandaen. Bruksområdene er mange da grillen er lett å ta med, krever minimalt med plass og dekker behovet til 2-3 voksne personer. Ved å bruke BarbIQ teflonmatte kan du nå røyke fisk og kjøtt eller steke for eks. egg og bacon, kjøtt, grønnsaker og mye annet, uten å  bruke stekepanne.


Grilling

Grill hva som helst | BarbIQ.no

Grill hva som helst! Fisk, kjøtt, kylling, eller grønnsaker. Grilling i folie er populært og godt. Til grilling brukes ca. 250 gram grillkull eller briketter, tørr ved kan også brukes.

Grillkull og briketter

Bruksområder - Grillkull | BarbIQ.no

Grillkull, grillbriketter og cocosbriketter.


Steking

Bruksområder - Steking | BarbIQ.no

Bruk stekepanne eller grillmatten og stek hva som helst, fisk, kjøtt, pannekaker osv. Det kan også brukes gass- eller spritbrenner. Obs! Grillmatten skal ikke brukes over åpen flamme.

Fra skogen

Bruksområder - Tørrved | BarbIQ.no

Med tørr ved og kvister på BarbIQ tenner du enkelt og effektivt et bål.  Det går raskt og det er miljøvennlig.


Koking

Areas of Use - Cooking | BarbIQ.no

Med en kasserolle på BarbIQ kan omtrent hva som helst kokes, her er det bare fantasien som setter grenser. Bruk ved, grillkul, gass- eller spritbrenner på bunnristen.

Sprit brennere

Areas of Use - Sprit Burners | BarbIQ.no

Spritbrenner(e) settes på bunnristen (ekstrautstyr).


Bålkaffe

Koke kaffe eller te | BarbIQ.no

Bålkaffe er best når den er kokt over åpen flamme. Det kan også brukes gass- eller spritbrenner til kokingen.

Bålkos

Bruksområder | BarbIQ.no

Å bare tenne et bål er trivelig. Bålet kan brukes til matlaging eller bare til å varme seg på. Med BarbIQ går det raskt å tenne et bål. Det kreves lite ved. Med BarbIQ er det lav risiko for ulmebrann i undervegetasjonen. Det etterlates ikke merker i naturen slik et vanlig bål gjør. BarbIQ er derfor miljøvennlig. Enkelt å slukke.


Kaldrøyking

Kaldrøyking i turgrillen | BarbIQ.no

Røyking av matvarer, kjøtt og fisk i BarbIQ Turgrill kan gjøres på en svært enkel måte med Smokepins, enten du er hjemme eller ute på tur.