Generelt

Generelt om BarbIQ

BarbIQ Turgrill er et utmerket alternativ til engangsgrill. Den forsøpler ikke, den kan brukes mange ganger, den har mange bruksegenskaper. Ved grilling gir den et betydelig bedre resultat en engangsgrillen. Den er mindre og letter en engangsgrill. BarbIQ Turgrill er et miljøvennlig alternativ!
BarbIQ Turgrill slukkes og tømmes ved å ta et godt tak nederst på stativene (bena) med en hånd på hvert stativ. Tøm glørne på et sikkert sted, eksempelvis i vann. Skyll den og den er kald med en gang og klar til å pakkes i vesken. Husk at aske er gjødsel til naturen. Forlat ikke glør i naturen, husk brannfaren.
Ja, vi mener at BarbIQ er holdbar. Vi har brukere som påstår at de har brukt den mer en 200 ganger. Det er solgt over 4.000 stk. og  til nå har vi ikke mottatt en eneste reklamasjon.
BarbIQ Turgrill er et ypperlig alternativ til et vanlig bål. Det kreves mye mindre ved, det går langt raskere å få fyr, den har en stor grillrist hvor det er god plass til 12-13 grillpølser, til kaffekjele, gryte eller stekepanne. I tillegg er den miljøvennlig ettersom den ikke etterlater seg stygge merker etter bål i naturen. Det er liten risiko for brann i vegetasjonen. Den er enkel å tømme og kjøle ned etter bruk. Med andre ord, et perfekt alternativ til bål.
Ja, det går helt fint å bruke Teflon grillmatte på BarbIQ Turgrill så lenge det ikke er åpen flamme på grillen og når temperaturen ikke er over 260 grader.  Vi anbefaler at det brukes grillkull/briketter eller glørne fra veden. Fordelen med en Teflonmatten er at en slipper å få steke fett ned på glørne. Teflonmatten kan brukes i stedet for stekepanne. Den er lett, veier kun 50 gr. og kan brukes mange ganger.
Ja, gassbrenner kan brukes sammen med BarbIQ. Sett den på bunnristen.  Hvis BarbIQ Gassbrenner brukes kan grillristen ligge på. BarbIQ Turgrill gir god vindbeskyttelse for gassbrenneren.
Vennligst kontroller at ikke e-posten fra BarbIQ.no ligger i mapper som; spam, søppel, useriøs e-post eller lignende i innboksen din. Dersom den gjør det er det viktig at du markerer at e-post meldingen ikke skal betraktes som spam av e-post programmet du bruker. Bruker du f.eks. Outlook kan du høyreklikke på meldingen, velge Søppelpost og klikk "ikke søppelpost". BarbIQ.no blir da lagt til som en godkjent avsender som ikke blokkeres av ditt e-post program.