FAQs

FAQ - Ofte stilte spørsmål

Her finner du noen svar på mange av de ofte stilte spørsmålene vedrørende bruk av BarbIQ turgrill, grilltilbehør og funksjoner i nettbutikken. Finner du ikke svar på ditt spørsmål, send oss en e-post, eller ring oss på +47 91535712.


Ja, vi mener at BarbIQ er holdbar. Vi har brukere som påstår at de har brukt den mer en 200 ganger. Det er solgt over 4.000 stk. og  til nå har vi ikke mottatt en eneste reklamasjon.
Ja, gassbrenner kan brukes sammen med BarbIQ. Sett den på bunnristen.  Hvis BarbIQ Gassbrenner brukes kan grillristen ligge på. BarbIQ Turgrill gir god vindbeskyttelse for gassbrenneren.
En garanti er som oftest gitt av produsenten og er som regel gyldig uansett hvor i verden du kjøper produktet. Norge har et av de strengeste og mest omfattende lovverk rundt salg til forbruker. Ved privatkjøp i Norge har du uavhengig av garantier gitt av produsent, forbrukerkjøpsloven, som gir deg gode rettigheter dersom det oppstår en feil på produktet. Dersom en garanti er gitt av en forhandler eller importør i Norge, er dette alltid i tillegg til rettighetene du har i forbrukerkjøpsloven. Når lovverket er så omfattende, påløper det også en del plikter og formkrav som begge parter må forholde seg til. Lover som omhandler forbrukerkjøp er blant annet Lov om forbrukerkjøpAngrerettloven og Markedsføringsloven. Se www.lovdata.no for utfyllende lovtekster. Opplever du feil eller mangler ved et produkt eller en ordre fra vår nettbutikk, kontakter du oss via vårt kontaktskjema, send oss en utførlig beskrivelse av hvordan feilen/mangelen ble oppdaget.
Leveringstiden på BarbIQ produktene avhenger av at det ikke er forsinkelser i postgangen etc. Din bestilling bør være levert i løpet av 1-5 virkedager etter at du har mottatt leveringsbekreftelse. Vær oppmerksom på at rundt høytider og ferier vil det kunne påløpe noe ekstra leveringstid.
Når du bestiller BarbIQ sammenleggbare turgrill eller BarbIQ grilltilbehør så koster frakt i nettbutikken kun kr 80.00 inkl. mva. Fraktprisen beregnes ut i fra ordrens totale vekt og verdi. Handler du for kr 585.00 eller mer, sender vi fraktfritt.
BarbIQ.no bruker betalingsløsninger fra PayPal, Stripe og Vipps, dvs at kreditkortinformasjon etc. ikke registreres eller på annen måte oppbevares av oss. PayPal, Stripe og Vipps er valgt nettopp på grunn av den høye sikkerheten.
Kundekonto hos BarbIQ.no kan du enkelt opprette via Min konto som du finner i menyen øverst til høyre. Du kan også handle hos oss som gjest, uten å opprette kundekonto, men vi anbefaler alle våre kunder å registrere seg for å få oversikt over egen ordrehistorikk samt kunne utføre en enkel sporing av sendte ordre.
BarbIQ Turgrill slukkes og tømmes ved å ta et godt tak nederst på stativene (bena) med en hånd på hvert stativ. Tøm glørne på et sikkert sted, eksempelvis i vann. Skyll den og den er kald med en gang og klar til å pakkes i vesken. Husk at aske er gjødsel til naturen. Forlat ikke glør i naturen, husk brannfaren.
Vennligst kontroller at ikke e-posten fra BarbIQ.no ligger i mapper som; spam, søppel, useriøs e-post eller lignende i innboksen din. Dersom den gjør det er det viktig at du markerer at e-post meldingen ikke skal betraktes som spam av e-post programmet du bruker. Bruker du f.eks. Outlook kan du høyreklikke på meldingen, velge Søppelpost og klikk "ikke søppelpost". BarbIQ.no blir da lagt til som en godkjent avsender som ikke blokkeres av ditt e-post program.
BarbIQ Turgrill er et utmerket alternativ til engangsgriller.
  • Den er mindre en engangsgrill.
  • Den kan brukes med grillkull, ved, gass -og spritbrenner
  • Den har langt flere bruksegenskaper, den kan for eks. brukes til grilling, koking og steking, røyking av mat og som bålplass.
  • Ettersom den normalt ikke etterlates i naturen, forsøpler den ikke og er dermed miljøvennlig.
  • Den kan brukes mange ganger.
  • Ved grilling gir den et betydelig bedre resultat en engangsgrillen.
  • BarbIQ Turgrill er et miljøvennlig alternativ!
  • Den er produsert i Rustfritt Stål og kan dermed gjenvinnes.
BarbIQ Turgrill er et ypperlig alternativ til et vanlig bål. Det kreves mye mindre ved, det går langt raskere å få fyr, den har en stor grillrist hvor det er god plass til 12-13 grillpølser, til kaffekjele, gryte eller stekepanne. I tillegg er den miljøvennlig ettersom den ikke etterlater seg stygge merker etter bål i naturen. Det er liten risiko for brann i vegetasjonen. Den er enkel å tømme og kjøle ned etter bruk. Med andre ord, et perfekt alternativ til bål.
Ja, det går helt fint å bruke Teflon grillmatte på BarbIQ Turgrill så lenge det ikke er åpen flamme på grillen og når temperaturen ikke er over 260 grader.  Vi anbefaler at det brukes grillkull/briketter eller glørne fra veden. Fordelen med en Teflonmatten er at en slipper å få steke fett ned på glørne. Teflonmatten kan brukes i stedet for stekepanne. Den er lett, veier kun 50 gr. og kan brukes mange ganger.