Nettbutikk

I vår nettbutikk finner du BarbIQ sammenleggbare turgriller og grilltilbehør. Med utstyr til grilling fra BarbIQ er du og miljøet i gode hender når maten skal tilberedes i naturen, såvel som hjemme. Tenk på miljøet – bruk BarbIQ turgrill.

 • BarbIQ Turgrill & Turkjøkken

  Det miljøvennlige alternativet
  5.00 out of 5

  Med BarbIQ turkjøkken tilbereder du de mest fantastiske måltider utendørs, enten det er på campingen, i parken, ved sjøen, i skogen, på kajakktur, motorsykkeltur, fisketur, på jakt eller bare hjemme på verandaen.

  kr 585.00 inkl. mva
 • BarbIQ Turgrill med Grillhansker

  Tenk på miljøet, bruk BarbIQ
  0 out of 5

  BarbIQ Turgrill med grillhansker brukes til å tilberede de mest fantastiske måltider utendørs, enten det er på campingen, i parken, ved sjøen, i skogen, på kajakktur, motorsykkeltur, fisketur, på jakt eller bare hjemme på verandaen. Leveres komplett med grillhansker, transportbag, grillrister og gnistmatte til beskyttelse av underlaget.

  kr 605.00 inkl. mva
 • BarbIQ Gassbrenner 3500W

  0 out of 5

  BarbIQ Gassbrenner har en bred og stabil base, noe som sørger for god stabilitet. Den er sammenleggbar, tar liten plass i sekken og leveres med en flott oppbevaringsboks som er med på å beskytte brenneren mot skader etc. under transport.

  kr 354.00 inkl. mva
 • BarbIQ Grillklype

  0 out of 5

  BarbIQ Grillklype er ypperlig til bruk når du skal gripe mat som ligger på grillen, uten å brenne fingrene. Klypen kan også brukes til å gripe og løfte ut grillristene.

  kr 56.00 inkl. mva
 • BarbIQ Teflonmatte 2pk

  0 out of 5

  BarbIQ Teflonmatte er en praktisk grillmatte som egner seg til alle typer steking og baking i kombinasjon med BarbIQ sammenleggbar turgrill, eller andre griller.

  kr 96.00 inkl. mva
Produktet ble lagt i handlekurven: