Oppskrifter

Oppskrifter til matlaging, grilling og røyking på BarbIQ sammenleggbare turgrill. Har du en oppskrift du ønsker å dele med oss så har du muligheter til det her i bloggen vår. Har du spørsmål til noe av innholdet, legg igjen en kommentar i kommentarfeltet for aktuelt innlegg.

GRILLE PÅ BARBIQ | BarbIQ.no

GRILLE PÅ BARBIQ

BarbIQ er en liten og lett turgrill som kan tas med over alt. Her er det mulig å grille pølser, kjøtt, fisk, fisk i folie og grønnsaker og mye mer. Den er stor nok til 2-3 personer. Start med å klargjøre maten som skal grilles. La kjøttet ha tilnærmet romtemperatur. Mariner gjerne kjøttet før grilling. Sett opp BarbIQ på et flatt område og se til at den står stødig. Forsikre deg om at den ikke utgjør noen brannfare under...
Les mer...
Grilling av fisk på BarbIQ Turgrill | BarbIQ.no

Grilling av fisk på BarbIQ Turgrill

Grilling av fisk på BarbIQ turgrill er svært enkelt. De fleste typer fisk kan grilles, steikes eller bakes i folie på BarbIQ. Fisk fra havet er som regel noe fastere i fisken, det gjelder for eksempel kveite, makrell, steinbit og laks. Annen sjømat som reker, scampi, kongekrabbe og kamskjell er også helt utmerket å grille. Ferskvannsfisk er noe løsere i fisken og faller lett fra hverandre dersom den løftes for tidlig av grillen. Vent til fisken har fått en god steikeskorpe...
Les mer...