Tilbakemeldinger fra kunder

Når du handler hos oss vil du etter ca. 14 dager motta en e-post fra Custom Reviews, en invitasjon til å skrive produktanmeldelser og anmeldelse av kundeservice og nettbutikk. Det tar bare ett minutt og enhver anmeldelse vil hjelpe oss og våre kunder til å ta de beste valgene.

BarbIQ er alltid med | BarbIQ.no
Gøril og Erik Henriksen

Vi har alltid med BarbIQ

BarbIQ er med på tur til Måtind på Andøya. Utsikten er fantastisk en godværsdag. Kjøttet på BarbIQ Turgrill smakte fortreffelig.

Vi har alltid med BarbIQ på vårer turer.

Var klar på 2 minutter | BarbIQ.no
Dårlig vær

Var klar på 2 minutter

Er det noen som tror at bål eller engangsgrill fungerer på en dag som dette? Barbiq og kokos-brikett var klar på 2 min. Og når vi er ferdig med å grille så kaster vi briketten i vannet og Barbiq er klar til å pakkes nesten med en gang.

Vi har hatt den i over 2 år og den er med hver gang vi padler. Status så langt, begynner å få en fin farge som viser at den blir brukt, ingenting som har gått i stykker.

Always in my dogsleigh | BarbIQ.no
David Godin

Always in my dogsleigh

The BarbIQ is always in my dogsleigh in winter!!!!

Jeg bruker min BarbIQ ofte | BarbIQ.no
Jens-Bjørn

Jeg bruker min BarbIQ ofte

Jeg bruker min BarbIQ ofte på mine turer. Den er kjempeenkel å bruke og super å tilberede mat på. Her er det selvfisket ørret som stekes.

Jeg lager meg ofte et bål der hvor det er bålplass, men BarbIQ er et godt alternativ til bålet. Den krever mye minder ved en bål, er rask å få varme på og så der det fint at man kan sette kaffekjelen eller stekepanna direkte på topprista. Kan anbefales.

BarbIQ Turgrill & Turkjøkken | BarbIQ.no
Harald P. H.

Strålende fornøyd med BarbIQ

Vi er strålende fornøyd med BarbIQ grillen. Vi har brukt den med småved og grillbriketter og det fungerer utmerket med begge deler. Varmen blir god og holder seg overraskende lenge. Grillen fremstår som et kvalitetsprodukt.

De eneste jeg kunne tenke meg var en liten lås som holdt den sammen når den er sammenslått og ikke ligger i mappen, men det er en liten ting.

Arnoldgryta – som vi kaller den | BarbIQ.no
Trond, Frits-Arne, Tor

Arnoldgryta – som vi kaller den

Vi prøvde ut BarbIQen på vår 6 dagers fisketur i Store Rosta. Vi holdt til mellom 700 og 800 meters høyde. Du har på innpakningseska fine bilder av hvordan BarbIQ kan brukes. Vi legger derfor med bilder av et par/tre bruksområder du ikke har bilde av.

Første bilde er tatt under forberedelse av foliebakte fiskefileeter med grønnsaker. Her sitter Trond i lavvoåpningen og klargjør porsjonspakningene for AG (Arnoldgryta – som vi kaller den).

Ved en annen anledning satte vi AG lenger inn i lavvoen. Den kan faktisk brukes til oppvarming i en lavvo. Vi hadde medbrakt ved for anledningen.

Vi prøvde AG med gassapparat, noe som fungerte utmerket.

Vi kan stå som ambassadører for ditt produkt. Vi føler vi nå har stor erfaring.

Uforbeholdent og ærlig skryt | BarbIQ.no
Jan Roar

Uforbeholdent og ærlig skryt

Hyggelig å kunne følge opp et ypperlig produkt med uforbeholdent og ærlig skryt.

BarbIQ-grillen har fulgt hunden og meg på mange turer siden sommeren 2015. Og flere blir det, for den har tålt alle påkjenninger og utfordringer den har vært utsatt for i friluftslivet vårt som foregår til alle årets tider. Den har også fungert som ildsted i lavvo, men det har jeg ikke noe godt bilde av.

Senest i dag var den med da en gruppe hundeeiere møttes til tur og hygge i Florø. Da vi satte oss ned for å spise lunsj var grillen montert og under oppfyring like fort som noen hurtiggrill, og varmen holdt til flere runder med både pølser, karbonader og marshmellows til slutt. Så var det bare å løfte den etter beina og tømme aske og kull i en bålplass. Få minutter seinere var den kald nok til å pakkes ned. Ikke noe tull og ikke noe søppel.

Det spørs om du ikke får en bestiling eller to etter denne turen, for flere i turfølget lot seg imponere.

Flere omtaler fra kunder

Hei!
Jeg er veldig fornøyd med min BarbIQ. Jeg har brukt den på jakt (bytta ut stormkjøkkenet på fine dager) og med barna på utflukter. Med briketter av kokosnøtt-skall blir grillen fort varm og holder en god nok temperatur for å grille pølser og mindre kjøttstykker. Trenger man mer varme er det bare å legge på en ekstra brikett. Trenger heller ikke å ha med tennvæske. Grillen har perfekt størrelse i sekken siden den er kompakt og relativt lett. Den er gull hvis man ikke er gram-jeger, men setter pris på ekte grillet mat i felt. Like fin til bruk på stranda som i skogen eller fjellet på jakt.

På bildet brukte vi kun en brikett på ene siden som var nok til å grille to pakker pølser til fire mann (litt lav effekt siste ti min på en brikett). For optimal effekt for lett grilling er kanskje minimum to briketter å anbefale.

Mona Karolin
Kjempefornøyd med grillen! 😀

Hei!
Jeg er meget godt fornøyd med produktet. Det holdt til det fulle det som reklamen for produktet lovet.

Mvh. Tom Mathiesen

Hei!
Vi er kjempefornøyd med vår BarbIQ, jeg kjøpte den til min mann til bursdagen og den har vært flittig brukt både til matlaging og kaffe-/te-koking med både ved og gass! Helt super, anbefales alle som er glad i friluftsliv!

Vennlig hilsen Karen

Hei, vi er kjempefornøyd med vår BarbIQ turgrill. Snerten liten sak som er handy og lettvint. Tommel opp:)

Hei.
Ikke noe rart du ikke har fått negative tilbakemeldinger – det er et meget godt produkt!

Vi har brukt den på mange turer gjennom sommeren, og den har levert hver gang. Vi benytter stort sett en liten pose grillkull vi har med, og fyrer opp med noen hvite tennposer.

Rengjøres hjemme med litt stålull, og den er klar for ny tur!

Legger ved bilder fra en tur i Juli, hvor vi satt ved vannkanten og koste oss inne på Krokskogen i Nordmarka.

Med vennlig hilsen
Hans L. L.

Hei
Vi har benyttet vår BarbIQ mye, både på teltturer og dagsturer. Syntes den fungerer veldig bra og er kjempefornøyd. Størrelsen er helt ideell. Kvaliteten er like god tross mye brukt og det er en genial mappe å legge den inn i, etter bruk hvor man ikke soter ned resten i sekken. Har vasket den med JIF og børste for lagring til neste tur.

Vi har stort sett benyttet grillbriketter som vi har med i egen pose.

Usikker på hvordan dere markedsfører men Jakt og Fiske og andre friluftsliv magasiner burde fått øynene opp for å slippe at folk benytter engangsgriller. Andre større utsalg av friluftsutstyr burde obligatorisk ha lager J

Har anbefalt den til flere som vi kjenner.

Hilsen meget fornøyd kunde!

Jan J.
Hadde den med på mc ferie i sommer. Fungerte utmerket og er perfekt til å ha med på mc pga størrelsen. Supert produkt som anbefales.

Hei,
Jeg har en utrolig mengde turutstyr deriblant en tilsvarende turgrill fra Esbit. Barbiq er 130gr lettere, har større grilloverflate og er betydlig enklere å sette opp, så jeg er meget fornøyd. Har desverre ikke tatt noen bilder av den i bruk men kan ta det på neste utflukt. (Minst en gang i måneden)

T. S.

Hei.
Har brukt denne flere ganger. Er forpleiningsjef av yrke og har brukt mye forskjellige griller, inkl engangs grill.

Denne er fantastisk til 4 personer og lett å gjøre rein og vaska den først for hand og så i oppvaskmaskinen. Ypperlig å ta med seg på tur og er anvendelig.

Har en stor kullgrill, bra kvalitet. Siden vi er 2 voksne pluss 1 barn, er denne ypperlig og lett å ta frem. Bruker kun kullgrillen om vi er mange til stede.

Har også anbefalt denne.

Hilsen Raymond O.

Hei.
Har nå kjørt to lange turer til Frankrike i vår lille Morgan hvor vi bla. har hatt med denne flotte grillen. Supre greier!

Mvh. Øystein

Hei.
Jeg har fått min BarbiQ grill og selv med handicap slår jeg den lett opp med ei hånd, denne blir fast følgesvenn i sykkelveska sammen med et par grillbriketter.

Takk for et genialt produkt. Aldri mer engangsgrill på oss.

Freddy U.

MX Sport Stokmarknes.
Jeg har testet produket selv på tur og er veldig fornøyd.

Hei☺
Vi fikk brukt turgrillen mye i Rondane I sommer og angrer ikke et sekund på at vi gjorde denne investeringen.

Vi kokte kaffe, grillet pølser og ungene stekte pannekaker.

Vi fyrte opp hver dag med bark og grillkull da det ble for tung last med ved I sekken på turen vår.

(Men har prøvd med ved også på terrassen hjemme☺)

Når vi var ferdiggrillet så duppet vi grillen I elva, fort gjort- mht avkjøling og rengjøring for så å putte den i emballasjen?

Grillen var lettvindt, praktisk og tok liten plass I sekken.

Vi slet litt med å få ut “bena” på den, men fant en teknikk.

Hilsen fornøyd kunde , L. W. m familie

Hei, jeg har i grunn bare en ting å si om dette produktet, “Genialt ganske enkelt, ganske enkelt genialt.”

Har dessverre ikke bilde, men det burde jeg ha gjort, var for opptatt av å kose oss på tur. Har flere venner som ble imponert av grillen også 🙂

Hadde vært genial julegave til en friluftsgal venn av oss 🙂

Mvh Freddy U.